Felolvasó szoftver letöltése Alapértelmezett színséma
Keresés
Keresés
Cseréptermékek
Tetőtéri ablakok
Ereszcsatorna-rendszerek
Bitumenes zsindely
Szárazépítészet
Cseréptermékeink
Cégünk kínálatában megtalálható a magyarországi jelentősebb cserépgyárak - legyen az kerámiacserép vagy betoncserép -  teljes kínálata, melyek termékeivel minden építészeti forma gazdaságosan, esztétikusan és műszaki szempontból is szakszerűen lefedhető. Tovább »
Tetőtéri ablakok

A modern tetőtéri ablakok nem csak az újonnan épülő családi házak nélkülözhetetlen elemei, hanem alkalmazásukkal az eddig használaton kívüli, sötét padlástereket is otthonunk világos és barátságos, lakható részévé varázsolhatjuk.

Ereszcsatorna-rendszerek

Háztetőnk igen fontos és kényes része az esővizet biztonságosan elvezető ereszcsatorna. Az ereszcsatorna-rendszer számos elemből épül össze: főleg vízszintes ereszcsatornákból és  függőleges lefolyócsatornákból, az összekötő könyökökből, az ereszt tartó íves kampókból, a lefolyót a falhoz erősítő rögzítőbilincsekből, stb. A függő ereszcsatornák szinte egyeduralkodóvá lettek a házakon. Ez érthető, hiszen ezek anyagszükséglete a legkedvezőbb, egyszerű a felszerelésük, és karbantartásuk, cseréjük is gyorsan elvégezhető. A korszerű ereszcsatornák elemekből összeállíthatók. A műanyagból vagy fémlemezből készített gyári termékek beépítése a leggazdaságosabb. Tovább »

Bitumenes zsindely
Az új házat, nyaralót építők, vagy komolyabb házfelújításba fogók tudják, hogy a ház összképében igen meghatározó tényező a tető. A sok szép megoldás egyike a bitumenes zsindely, ami különösen alkalmas arra, hogy változatos tetőformákhoz is megfelelő héjazatot képezzünk belőle. Kifejezetten a magastetők fedésére fejlesztették ki. Felhasználásával könnyű, az időjárási viszonyoknak jól ellenálló tetőfedést nyerhetünk. Tovább »
Tetőkiegészítők
A jó minőségű tetőfedő anyagból, jól megépített tető hosszú évtizedeken át ellenáll az időjárás viszontagságainak, de csak abban az esetben, ha a tetőbe tetőkiegészítő elemeket is beépítenek.
A széles választéknak köszönhetően ezek a termékek az összes forgalomban lévő cserépformának és színnek megfelelnek.
A német Klőber vállalat több mint 400 különböző típusú tetőhéjazathoz gyárt teljes kiegészítőrendszert, immár több mint 30 éves tapasztalattal. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a Klőber márkanév a csúcsminőség szinonimájává vált ebben a piaci szegmensben.
A Klőber tetőtartozékok technikailag magasan fejlettek, funkciójukat tökéletesen betöltik, és a formatervezésüknek köszönhetően még esztétikai élményt is nyújtanak.
Szárazépítészet: hőszigetelés, gipszkarton, faösszekötő lemezek

Hőszigetelés

A megszokott komfortérzet fenntartása érdekében elengedhetetlen szempont, hogy évszaktól, időjárástól függetlenül, otthonának belső terei a megfelelő hőmérsékletet és hőérzetet nyújtsák az Ön számára. A szükséges hőszigetelő rendszer hiányában, télen a zord hideg és a fagy, míg nyáron a véget nem érő napsütés, és a versenyszerűen megdőlő hőmérsékleti rekordok jelentik a legnagyobb kihívást. A megfelelő hőszigetelő rendszerek segítségével nemcsak otthonának belső klímáját tarthatja a kívánt szinten, de az épület energiafelhasználásának javításával, jelentős mértékben csökkentheti kiadásait is.

 

Tovább »
Bejelentkezés
Bejelentkezés Regisztráció
Kosár tartalma
A kosár üres
További részletek