Proftető Tetőcentrum Békéscsaba
ROOT
Forgalmazott termékek
2018. július. 22. 12:24:30 , vasárnap Magdolna napja van
Cseréptermékek
Tetőtéri ablakok
Ereszcsatorna-rendszerek
Bitumenes zsindely
Szárazépítészet
 
Cseréptermékeink
Tetőtéri ablakok

A modern tetőtéri ablakok nem csak az újonnan épülő családi házak nélkülözhetetlen elemei, hanem alkalmazásukkal az eddig használaton kívüli, sötét padlástereket is otthonunk világos és barátságos, lakható részévé varázsolhatjuk.

Ereszcsatorna-rendszerek

Háztetőnk igen fontos és kényes része az esővizet biztonságosan elvezető ereszcsatorna. Az ereszcsatorna-rendszer számos elemből épül össze: főleg vízszintes ereszcsatornákból és  függőleges lefolyócsatornákból, az összekötő könyökökből, az ereszt tartó íves kampókból, a lefolyót a falhoz erősítő rögzítőbilincsekből, stb. A függő ereszcsatornák szinte egyeduralkodóvá lettek a házakon. Ez érthető, hiszen ezek anyagszükséglete a legkedvezőbb, egyszerű a felszerelésük, és karbantartásuk, cseréjük is gyorsan elvégezhető. A korszerű ereszcsatornák elemekből összeállíthatók. A műanyagból vagy fémlemezből készített gyári termékek beépítése a leggazdaságosabb. Tovább »

Bitumenes zsindely
Tetőkiegészítők
A jó minőségű tetőfedő anyagból, jól megépített tető hosszú évtizedeken át ellenáll az időjárás viszontagságainak, de csak abban az esetben, ha a tetőbe tetőkiegészítő elemeket is beépítenek.
A széles választéknak köszönhetően ezek a termékek az összes forgalomban lévő cserépformának és színnek megfelelnek.
A német Klőber vállalat több mint 400 különböző típusú tetőhéjazathoz gyárt teljes kiegészítőrendszert, immár több mint 30 éves tapasztalattal. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a Klőber márkanév a csúcsminőség szinonimájává vált ebben a piaci szegmensben.
A Klőber tetőtartozékok technikailag magasan fejlettek, funkciójukat tökéletesen betöltik, és a formatervezésüknek köszönhetően még esztétikai élményt is nyújtanak.
Szárazépítészet: hőszigetelés, gipszkarton, faösszekötő lemezek

Hőszigetelés

A megszokott komfortérzet fenntartása érdekében elengedhetetlen szempont, hogy évszaktól, időjárástól függetlenül, otthonának belső terei a megfelelő hőmérsékletet és hőérzetet nyújtsák az Ön számára. A szükséges hőszigetelő rendszer hiányában, télen a zord hideg és a fagy, míg nyáron a véget nem érő napsütés, és a versenyszerűen megdőlő hőmérsékleti rekordok jelentik a legnagyobb kihívást. A megfelelő hőszigetelő rendszerek segítségével nemcsak otthonának belső klímáját tarthatja a kívánt szinten, de az épület energiafelhasználásának javításával, jelentős mértékben csökkentheti kiadásait is.

 

Tovább »
Adatvédelmi Nyilatkozat
Oldaltérkép
PageRank ikon ingyen
Prof. TETŐ Kft. - Tetőcenter Békéscsaba, Kétegyházi út 6. Tel: 66-450-445 Email: profteto@globonet.hu Fax: 66-450-525 http://www.profteto.hu