Proftető Tetőcentrum Békéscsaba
ROOT
Ereszcsatorna-rendszerek
2018. február. 25. 00:58:15 , vasárnap Géza napja van
Lindab
Prefa
Bramac
 
Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer
30 év garancia

A LindabRainline® egy komplett, esővíz-elvezető rendszer. E rendszer gyártása területén a Lindab Európában piacvezető. A széleskörű tapasztalat, a fejlesztésben dolgozó szakemberek tudása garantálja, hogy egy egyszerűen szerelhető, minden kiegészítő elemet magába foglaló rendszer kerüljön a vásárlók elé. Átgondolt tartozék-rendszerének köszönhetően tömítőanyagok, ragasztók, vagy egyéb segédanyagok nélkül lehet összeszerelni a termékeket.

Tovább »
Prefa ereszcsatorna rendszer
Ez Minőség!  Ez megéri az árát!garanciagarancia
 
A PREFA MÁRKA, maga az értékállóság a hosszú élettartam és legmagasabb minőség garanciája. Extrém termékminőség 40 éves termékgaranciával!

A PREFA ereszcsatornák évtizedek alatt beváltak a gyakorlatban és az átgondolt igényes műszaki részletmegoldásokkal meggyőzték már a legigényesebb felhasználókat is . A tíz alapszín és a tetszőleges egyedi színek (RAL- és NCS-rendszerszínek) széles választéka gyakorlatilag minden megjelenítési változatot lehetővé tesz. Az árnyalatok összehangolásától a kontrasztszínekkel való érdekes építészeti hangsúlyokig – minden lehetséges.  

Tovább »
Bramac ereszcsatorna rendszer

Stabicor (műanyag) ereszcsatorna rendszerstabicor

 

A Stabicor ereszcsatorna-rendszer elemei anyagában színezett, ütésálló, kemény, de rendkívül rugalmas PVC-ből készülnek.
Anyaguk színtartó és időjárásálló. Festést nem igényelnek, felújítás nélkül is hosszú élettartamúak. Ragasztás, forrasztás és szegecselés nélkül egyszerűen, gyorsan felhelyezhetők, fémfűrésszel vághatók. 

 

 

Anyag: UV-stabilizált, anyagában színezett kemény, de rugalmas PVC
Színválaszték: a rendszer minden eleme réz színben
Méret:

ereszcsatorna NA 125, NA 150

lefolyócső         NA 100

 

Tovább »
Adatvédelmi Nyilatkozat
Oldaltérkép
PageRank ikon ingyen
Prof. TETŐ Kft. - Tetőcenter Békéscsaba, Kétegyházi út 6. Tel: 66-450-445 Email: profteto@globonet.hu Fax: 66-450-525 http://www.profteto.hu