Proftető Tetőcentrum Békéscsaba
ROOT
Forgalmazott termékek > Ereszcsatorna-rendszerek > Lindab
2018. július. 22. 12:19:50 , vasárnap Magdolna napja van
 
Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer
30 év garancia

A LindabRainline® egy komplett, esővíz-elvezető rendszer. E rendszer gyártása területén a Lindab Európában piacvezető. A széleskörű tapasztalat, a fejlesztésben dolgozó szakemberek tudása garantálja, hogy egy egyszerűen szerelhető, minden kiegészítő elemet magába foglaló rendszer kerüljön a vásárlók elé. Átgondolt tartozék-rendszerének köszönhetően tömítőanyagok, ragasztók, vagy egyéb segédanyagok nélkül lehet összeszerelni a termékeket.

Kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik, nem repedezik. A rendszer minden egyes elemére 30 év garanciát vállal a Lindab, természetesen szakszerű kivitelezés és karbantartás mellett.

 

 

rainline Adjon a házának új arculatot!

 

Egy új ereszcsatorna rendszer újjávarázsolhatja házát. A Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer 10 színben kapható, melyeket könnyű egymással kombinálni. A rendszer diszkréten kiegészítheti a ház színharmóniáját, vagy merészen kiemelkedhet belőle.

Miért ne választhatna piros lefolyócsöveket a fehér stukkós homlokzathoz? Vagy szereljen fel exkluzív rézvörös lefolyót a szürke kőfalra. Miért ne kombinálná a téglavörös ereszcsatornákat fehér csövekkel, hogy jól menjenek a tető és a falszerkezet színeihez?

 

Minden ház megérdemel egy új ereszcsatorna rendszert. A Lindab Rainline egy színes, komplett, rugalmas és könnyen szerelhető rendszer. Erős, tűzi horganyzott acéllemezből készül, tartós műanyag bevonattal ellátva, amely védi az időjárás és rozsdásodás ellen, és természetesen vonzó, elegáns külső megjelenést biztosít.

 

Szakemberek fejlesztették szakembereknek, akiknek az idő múlásával a kedvenc rendszerükké vált. Nem kis mértékben azért, mert a Lindab Rainline fizikai tulajdonságai sok évtizedig rozsdásodás és szivárgásmentes használatot biztosítanak.

 

A kiváló minőségű rendszer

 

• 10 különböző színben kapható

• komplett, rugalmas és könnyen szerelhető

• erős, tűzi horganyzott acéllemezből készül

• tartós műanyag bevonatlindab

• jó időjárás-állóság jellemzi

• kiváló átrozsdásodási védelem

• esztétikus, elegáns megjelenés

 


Termékválaszték

lindab műszaki prospektus

A Rainline ereszcsatorna-rendszer ereszcsatornák, lefolyók és kiegészítők kiterjedt választékát nyújtják változatos, időtálló színekben és méretben. A csatornarendszerhez több mint 60 könnyen szerelhető elem tartozik. A rendszer két alaptípusa a félkör szelvényű és a négyszög keresztmetszetű függő ereszcsatorna, melyet tartozékkal, kompletten szállítunk. Mindkét változathoz a kör keresztmetszetű lefolyócső illeszthető. A rendszer szerelése rendkívül egyszerű, a rápattintós megoldás nagyban meggyorsítja a munka menetét. A félkör szelvényű ereszcsatorna-rendszer méretei: (ereszcsatorna/lefolyó) 125/87, 150/100, 190/120.

A függőeresz és a lefolyócső alapja egy 0,6-0,75 mm vastagságú tüzihorganyzott acéllemez, amelynek mindkét oldalát 35/35 µm vastagságú, többrétegű bevonat védi az időjárás viszontagságaitól. Az ereszcsatorna rendszer prognosztizált élettartama ennek a bevonatnak köszönhetően 50 év.

 

Színválaszték

Az ereszcsatorna-rendszer elemei különböző standard és speciális színekben készülnek. A színskála segítségével könnyen kiválaszthatja a ház és a tető színeivel leginkább harmonizáló színt. Honlapunkon található színek a valóságostól eltérhetnek, ezért kérjük, hogy a színek kiválasztásakor a Lindab által biztosított színkártyákat használja.

 

                                                                                                 Csatornaméret

  125/87  150/100 190/120
ezüst
RAL9006  
barna

RAL8017

fehér
RAL9002

sötétszürke

RAL7011
téglavörös
RAL8004
rézvörös RAL8003
sötétbordó
RAL3009
fekete
RAL9005
fenyőzöld
RAL6020
 
antracitmetál  
RAL9007
 

 

 

Adatvédelmi Nyilatkozat
Oldaltérkép
PageRank ikon ingyen
Prof. TETŐ Kft. - Tetőcenter Békéscsaba, Kétegyházi út 6. Tel: 66-450-445 Email: profteto@globonet.hu Fax: 66-450-525 http://www.profteto.hu