Prefa

Prefa ereszcsatorna rendszer

Ez Minőség!  Ez megéri az árát!

PREFA MÁRKA, maga az értékállóság a hosszú élettartam és legmagasabb minőség garanciája. Extrém termékminőség 40 éves termékgaranciával!

PREFA ereszcsatornák évtizedek alatt beváltak a gyakorlatban és az átgondolt igényes műszaki részletmegoldásokkal meggyőzték már a legigényesebb felhasználókat is . A tíz alapszín és a tetszőleges egyedi színek (RAL- és NCS-rendszerszínek) széles választéka gyakorlatilag minden megjelenítési változatot lehetővé tesz. Az árnyalatok összehangolásától a kontrasztszínekkel való érdekes építészeti hangsúlyokig – minden lehetséges.

PREFA ereszcsatornák színes bevonattal ellátott ötvözött nemes alumínium szalagokból készülnek. A PREFA termékek alapanyaga EN 573 ill. DIN 1725 szabványoknak megfelelő ötvözetek. Az ereszcsatornák és lefolyócsövek bevonata Coil-Coating eljárással készül, és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak.

A termék a –30°C és +80°C közötti állandó hőmérséklet ellenállóságával megfelel a kültéri építészeti követelményeknek. A lakkréteg formázható és minden vegyi és időjárási hatásnak ellenáll. A Coil Coating – gyártást mindvégig szigorú minőség-ellenőrzés kíséri. A rétegvastagság, fényességi fok, színárnyalat, lakkréteg szilárdsága, lakk tapadása, lakk kötése, ellenállóság eldeformálódással szemben és a lakk kiszáradása fontos vizsgálati szempontok. Ehhez jön még a tartós viselkedés vizsgálata sós permetteszt során és a szabadban, természetes időjárási viszonyok között.

Válassza a PREFA-t mert:

  • korróziómentes és hosszú élettartamú az ötvözött alumíniumnak köszönhetően
  • bevizsgált eredeti Osztrák minőség
  • kreatív felhasználás a 10 alapszínnek és az egyedi színeknek köszönhetően
  • karbantartásmentes
  • minden tartozék eredeti PREFA
  • 40 alapanyag garancia
  • 40 év színgarancia

Ereszcsatorna méretek (elemhossz 3 és 6 m): 
25-ös, 28-as, 33-as és 40-es

Alu – lefolyócsövek (elemhossz 3 m):
Ø 80 mm Ø 100 mm Ø 120 mm Ø 150 mm