Prémium minőség – 60 év tapasztalat, avagy padláslépcsők a ROTO kínálatában

A Roto konszernhez tartozó Columbus cég a padláslépcsők elismert gyártója. A 60 éves hagyománynak köszönhetően a Columbus szinonimájává vált a méretre gyártott csúcsminőségnek. Kínálatunk hagyományos és ollós padláslépcsőket is tartalmaz.

Esca 11 Iso-RC –  háromrészes padláslépcső

Háromrészes fa padláslépcső. Beépítésre kész termék. Háromrészes padláslépcsőknél a padlástérben nyitási tér nem szükséges, a lépcső részei a tokon belül helyezkednek el.

Cadet 2- kezelési komfort szűk helyiségben

Kétrészes fa padláslépcső. Beépítésre kész termék. Kétrészes padláslépcsőknél a padlástérben nyitási tér szükséges, a létrarész zárt állapotban a padlástérbe nyúlik.

Cadet 3 Norm – minőségi padláslépcső hőszigeteléssel

A csúcsmodell, a NORM 8/3 ISO-RC háromrészes Roto fa padláslépcső alapkivitelben hőszigetelt fedlappal és körbefutó tömítéssel kapható.

Exklusív – ollós padláslépcső

Fém ollós padláslépcső. Beépítésre kész termék. A fém ollós padláslépcsőknél a padlástérben nyitási tér nem szükséges, a lépcső részei a tokon belül helyezkednek el.

 

Megújuló fa füstelvezető tetőtéri ablak

roto fa füstelvezető

 

 

Fa füstelvezető tetőablakunk mostantól új üvegezéssel (8T) és hőszigetelt alsó ablakszárnyborító lemezzel rendelhető. Az új, 2-rétegű üvegezés melegperemes chromatec távtartóval szerelt.
A fejlesztéseknek köszönhetően az ablak hőátbocsátási értéke 1,2 Uw-re javult. A termék megnevezése WRA R58T H– ra változott.

 

 

Előnyök:

  •  hatékony füstelvezetés, az alsó tengely körüli nyitásmódnak köszönhetően kürtőhatás jön létre
  •  kényelmes, nyitás motorral
  •  belül ragasztott biztonsági üveggel
  •  gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomag