Proftető Tetőcentrum Békéscsaba
ROOT
Forgalmazott termékek
2018. szeptember. 24. 08:09:38 , hétfő Gellért, Mercédesz napja van
Cseréptermékek
Tetőtéri ablakok
Ereszcsatorna-rendszerek
Bitumenes zsindely
Szárazépítészet
 
Szárazépítészet: hőszigetelés, gipszkarton, faösszekötő lemezek

Hőszigetelés

A megszokott komfortérzet fenntartása érdekében elengedhetetlen szempont, hogy évszaktól, időjárástól függetlenül, otthonának belső terei a megfelelő hőmérsékletet és hőérzetet nyújtsák az Ön számára. A szükséges hőszigetelő rendszer hiányában, télen a zord hideg és a fagy, míg nyáron a véget nem érő napsütés, és a versenyszerűen megdőlő hőmérsékleti rekordok jelentik a legnagyobb kihívást. A megfelelő hőszigetelő rendszerek segítségével nemcsak otthonának belső klímáját tarthatja a kívánt szinten, de az épület energiafelhasználásának javításával, jelentős mértékben csökkentheti kiadásait is.

 

Gipszkarton

A gipszkarton rendszerek elterjedésével új lehetőségek nyíltak nemcsak az építők, de a lakásukat felújítók számára is. Gipszkartonból viszonylag gyorsan és egyszerűen lehet válaszfalakat kialakítani, álmennyezetet készíteni, és az elöregedett vakolatot is simára varázsolhatjuk velük. Ez ma már nem okoz problémát az átlagos ismeretekkel bírók számára.

 

Faösszekötő lemezek

A szakemberek és a barkácsolók is egyre inkább a faösszekötő lemezeket részesítik előnyben a hagyományos (egyben nehézkesebb és időigényesebb) módszerekkel szemben. Ezeket a lemezeket használva ugyanis a faanyag keresztmetszetétől már nem függ az összekapcsolás erőssége, ezért kisebb átmérőjű gerendákkal lehet dolgozni (akár 35%-os faanyag megtakarítás is elérhető!) A faösszekötő lemezek használatával jelentős mennyiségű idő spórolható meg és erős belső- ill. külső szerkezetek állíthatók elő. Ráadásul egy speciális felületkezelésnek köszönhetően a faösszekötő lemezek fokozottan ellenállnak az időjárás viszontagságainak.  

 

Adatvédelmi Nyilatkozat
Oldaltérkép
PageRank ikon ingyen
Prof. TETŐ Kft. - Tetőcenter Békéscsaba, Kétegyházi út 6. Tel: 66-450-445 Email: profteto@globonet.hu Fax: 66-450-525 http://www.profteto.hu