IKO bitumenes zsindelyek

iko
Az IKO egy globális zsindelyszakértő, jelen van több mint 40 országban, Németországtól kezdve Oroszországon át, Egyiptomtól Dél-Afrikáig és  így tovább. Az 1863-ban kifejlesztett zsindely ma már az egyik legelterjettebben használatos tetőfedő anyag a világon. Természetes esztétikája mellett a zsindely előnyök óriási választékát nyújtja háztulajdonosok, tetőfedők, építészek, fejlesztők és beruházók számára.
Az IKO zsindely kanadai hagyományra és európai magas minőségre épülő piacvezető zsindelymárka.
Az IKO az idő múlásával Európa zsindely szakértőjévé vált, ami garantálja Önnek tetője magas minőségét és megbízhatóságát.

Az IKO az egyetlen európai zsindelygyártó, amely az IKO csoport kanadai és amerikai gyáraiban, a zsindely otthonában kifejlesztett know-howra és technológiára alapozva készíti termékeit.

5 ok, amiért érdemes az IKO tetőzsindelyt választania:
1. Extrém ellenállás az időjárással szemben

Az IKO tetőzsindelyek a legszélsőségesebb időjárásnak is ellenállnak, amilyenek a nedvesség és szél, a sarki fagytól a trópusi hőségig.

– stabil üvegfátyol hordozó

– kopásálló fedőrétegek

– fedő granulátum réteg
2. Alacsony költség
A könnyű tetőszerkezet nagy különbséget eredményez otthona szerkezetében és pénztárcájában. Más hagyományos tetőfedő anyagokkal összehasonlítva, a zsindely jóval könnyebb súlyú és jóval rugalmasabb anélkül, hogy ez a minőség rovására menne.
Az IKO zsindelyek nagyon gyorsan és így gazdaságosan építhetők be, felújítások esetén pedig egyszerűen a meglévő tetőszerkezet felhasználásával rakhatók. IKO zsindelytetővel pénzt takaríthat meg: a gerincek és élek fedése az alap zsindelytagozatokkal történik. Nem kell pénz költenie drága kiegészítőkre. És ami a későbbi felújításokat illeti: a munka- és anyagköltség a minimumra csökken. Abszolút alacsony költség barát!

3. Természetesen biztonságos

A kis súly több ekológiai előnyt is kínál:

– a termék fajlagos szállítási súlya kicsi, ami jóval kisebb környezetterhelést jelent.

– a különböző IKO szellőző rendszerekoptimális légáramlást és szigetelést biztosítanak, ami nem csak egészségének tesz jót, hanem alacsonyabb fűtési számlákat és hosszabban működő tetőfedést is eredményeznek.

4. Tökéletes szigetelés

Az IKO tetőzsindelyek kiváló választást jelentenek hangszigetelés terén, hiszen felületük kiképzésénél fogva a zsindelyek nagymértékben nyelik el az eső és jég által keltett zajokat.

5. Figyelemreméltóan stílusos

 

IKO Zsindely Platinium Garancia
iko garancia

Az IKO zsindely prémium platinium garancia egyedülálló koncepció a zsindely piacon: minden javítási költséget térít , amennyiben az IKO zsindelyek gyártási hibájából ered a tető beázása. Ez magában foglalja a hibás zsindelyek elszállítását, az új zsindelyek beszerzését és beépítését. Egyszóval: ez egy 100 %-os garancia a komplett tetőjére.

A Platinium garancia időszak után az IKO az anyagköltséget fedezi a hátralévő éveken keresztül.

 

IKO zsindelyválaszték

Classic zsindelyek – Superglass téglány, hódfarkú (Biber) és méhsejt (Hex)

Plus zsindelyek – Armourglass téglány, Victorian hódfarkú és Diamant gyémánt

Shield zsindelyek – ArmourShield méhsejt és DiamantShield gyémánt

Prémium zsindelyek – Monarch téglány és Monarch Diamant  gyémánt

Laminált zsindelyek – Cambridge Xtreme és Cambridge Xpress