Tondach

Megújult, átstruktúrált Tondach termékkínálatunk összeállításánál- megvizsgálva és modellezve azt, hogy vásárlóink milyen folyamatot, utat járnak be a választásuk során – igyekeztünk az Önök, illetve a vásárlók számára könnyebben átlátható csoportosítást alkalmazni: a cserepek formája alapján kategorizáltuk azokat, a csoportok neveit pedig az általuk képviselt stílus alapján adtuk.

 

UNIVERZÁLIS

Cserepek szinte bármilyen formájú és kialakítású tetőre

Létezik olyan cserép, amely szinte bármilyen formájú és kialakítású tetőnek jól áll. Ez az univerzális Tondach, amely rugalmasan alkalmazható, beépítése könnyű és felhasználóbarát, így új építésű vagy felújított ház esetében egyaránt jó választás.

 

MODERN

Innovatív formák, korszerű design, divatos színek

Ebben a kategóriában a design cserepek találhatók, melyek gyakran a tervező első választásának bizonyulnak. Különösen az új építési szegmensben népszerűek ezek a korszerű termékek, melyeket sima és innovatív felületek, illetve divatos színek jellemeznek.

 

KLASSZIKUS

Évtizedeken át bizonyított stílus

Évtizedeken át bizonyított stílus. Ez jellemzi elegáns, klasszikus formavilágú Tondach cserepeinket. A magas minőségű kerámia és a jól bevált design maradandó szépséget és természetes hatást kölcsönöz a tetőnek, minden időben.

 

MEDITERRÁN

Toszkán villák karaktere, mediterrán életérzés

A Tondach mediterrán cserepeivel házhoz jön a déli életérzés. Mind a színek, mind a karakterek a toszkán villák, spanyol birtokok karakterét és a mediterrán életmódot idézik, így a tető mindig vérpezsdítő látványt nyújt majd.

 

TRADICIONÁLIS

Hagyományos formák modern technológiával

Van olyan szépség, ami örök. Tradicionális cserepeinkben egyszerre van jelen a hagyomány és a korszerű minőség – nem véletlen, hogy történelmi épületek, műemlékek és középületek felújításánál is előszeretettel választják ezeket a modelleket, melyek a tetőcserepek eredeti formáját jelenítik meg.